Fettucine s kuřecími játry

45 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
524 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
16 g
Sacharidy
70 g
Vláknina
3 g
Cukr
866 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny uvaříme v osolené vroucí vodě podle návodu na obalu al dente, scedíme je a vrátíme do hrnce.
  • 2
    V průběhu vaření těstovin očistíme kuřecí játra a nakrájíme je na plátky. Pažitku si nakrájíme nadrobno. Vejce rozklepneme a důkladně rozšleháme.
  • 3
    Na velké pánvi osmažíme na oleji na malém ohni cibuli a česnek. Vložíme kuřecí játra a smažíme je 2-3 minuty. Směs odstavíme a vmícháme do ní smetanu, část pažitky, hořčici, sůl a pepř. Potom omáčku přivedeme k varu. Průběžně ji promícháváme, vlijeme do ní rozšlehaná vejce a odstavíme ji.
  • 4
    Omáčku nalijeme na těstoviny a promícháme. Zdobíme strouhaným parmezánem a pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.