Filé pečené s vínem

30 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
360 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
20 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
641 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filé omyjeme a rozdělíme na porce.
  • 2
    Vložíme je do porcelánové mísy, zalijeme směsí oleje, octa, koření a soli a necháme marinovat asi 3 hodiny.
  • 3
    Filé po okapání potřeme tekutým zchladlým máslem a obalíme ve strouhance. Vložíme je do vymaštěného kastrolu a po obou stranách opečeme. Porce po částech podléváme vínem.
  • 4
    Každou porci filé ozdobíme dílkem citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.