Filé po brazilsku

40 min.
Brazílie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
562 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
33 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupaný česnek a koriandr nadrobno nasekáme a smícháme s limetkovou šťávou, solí a pepřem. Směsí potřeme omyté a osušené porce filé uvnitř i na povrchu. Filé zabalíme do fólie a necháme rozležet asi 2 hodiny.
  • 2
    Oloupanou cibuli, rajčata a feferonku jemně nakrájíme, opečeme na olivovém oleji a chvíli podusíme. Vmícháme nasekanou petrželku a omáčku podle chuti osolíme a opepříme.
  • 3
    Porce filé smažíme na oleji po každé straně asi 8 minut. Rozdělíme na talíře, přelijeme omáčkou a ozdobíme plátky limetky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.