Filé po pražsku

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
401 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
27 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
1 g
Cukr
918 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybí filé nakrájíme na porce, opepříme je, posypeme sekanou petrželovou natí nebo pažitkou a pokapeme vínem, citronovou šťávou a olejem. Necháme krátce odležet v chladničce.
  • 2
    Potom filé osolíme, obalíme v prosáté mouce, vejcích rozšlehaných s mlékem a ve strouhance. V horkém tuku filé zvolna smažíme do zlatavé barvy.
  • 3
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 6. 10. 2015
Filé po pražsku
Smažené rybí filé máme rádi, tento recept nezklamal a můžu ho doporučit. Použila jsem ale o hodně více tuku na smažení, než uvádí recept.