Filé s olivami a zeleninou
40 min.
Ingredience
- 250gramůPórek
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 200gramůCuketa
- 1kusPaprika červená
- 1kusPaprika zelená
- 1kusRajčata loupaná (konzervovaná)
- 2lžíceOlej olivový
- 1kusBazalka
- 450gramůFilé z aljašské tresky
- 2stroužkyČesnek
- 1hrstOlivy černé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
202 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
5 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
4 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1V kastrole rozehřejeme olej, opečeme na něm kolečka pórku a nasekaný česnek. Přidáme omyté, na kostky nakrájené cukety a očištěné, na kostičky rozkrájené papriky. Osolíme, opepříme a opékáme asi 5 minut. Přidáme rajčata a dusíme ještě 10 minut.
- 2Filé omyjeme, osušíme a pokrájíme na kostky. Přidáme je k zelenině a dusíme 3 minuty. Vmícháme olivy a podle chuti přisolíme.
- 3Pokrm podáváme ozdobený bazalkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.