Filé se smaženou zeleninou

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
270 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
16 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
5 g
Cukr
133 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety pokapeme citronovou šťávou, česnek nasekáme nadrobno a filety jím potřeme, osolíme a opepříme.
  • 2
    Zeleninu osmahneme na másle, osolíme, přilijeme trochu vody a podusíme.
  • 3
    Rybí filety opečeme po obou stranách na slunečnicovém oleji na pánvi, vždy asi po 3 minutách.
  • 4
    Do středu talířů položíme filety, z jedné strany přidáme zeleninu a okraj talíře posypeme petrželí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.