Filé se smaženou zeleninou
30 min.
Ingredience
- 400gramůFilé z aljašské tresky
- 300gramůZeleninová směs jarní - mražená
- 20mililitrůCitronová šťáva
- 150mililitrůVývar zeleninový
- 20gramůMáslo čerstvé
- 20gramůPetržel - nať
- 5gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
- 1stroužekČesnek
- 40mililitrůOlej slunečnicový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
270 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
16 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
5 g
Cukr
133 mg
Postup přípravy
- 1Filety pokapeme citronovou šťávou, česnek nasekáme nadrobno a filety jím potřeme, osolíme a opepříme.
- 2Zeleninu osmahneme na másle, osolíme, přilijeme trochu vody a podusíme.
- 3Rybí filety opečeme po obou stranách na slunečnicovém oleji na pánvi, vždy asi po 3 minutách.
- 4Do středu talířů položíme filety, z jedné strany přidáme zeleninu a okraj talíře posypeme petrželí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.