Filé z tresky s kerblíkovou omáčkou

28 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
287 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
13 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
650 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filé z tresky omyjeme, osušíme a rozkrájíme na čtyři stejně velké kousky. Pokapeme citrónovou šťávou a osolíme.
  • 2
    Vývar zahřejeme, vložíme porce ryby a necháme 10 minut vařit. Rybu necháme v teple.
  • 3
    Vývar slijeme a krátce ho svaříme se smetanou a šafránem. Vlijeme rozšlehané žloutky s trochou omáčky a již nevaříme. Osolíme a opepříme.
  • 4
    Kerblík omyjeme a nasekáme, větší část dáme do omáčky. Porce ryb upravíme na talíře, posypeme zbylým kerblíkem a podáváme s omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.