Filé zapečené s jablky a celerem

50 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
356 kcal
Bílkoviny
64 g
Tuky
18 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
3 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a osušené porce filé osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou.
  • 2
    Filé urovnáme do máslem vymazaného pekáčku a mezi jednotlivé porce vložíme omytá, nastrouhaná jablka, oloupaný, nastrouhaný celer a oloupanou, jemně nakrájenou cibuli. Povrch posypeme strouhankou, pokapeme rozehřátým máslem a pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut.
  • 3
    Při podávání ozdobíme každou porci snítkou petrželky.
  • 4
    Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.