Filet ze svatého Petra

30 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
621 kcal
Bílkoviny
57 g
Tuky
30 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
10 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci smícháme vodu, víno, tymián a vše přivedeme k varu. Artyčoky umyjeme od nečistot a dáme vařit do hrnce, dokud nezměknou. Ve vedlejším hrnci necháme vařit rybí vývar, přidáme do něho máslo, citronovou šťávu a uvařené artyčoky s nasekanou petrželí.
  • 2
    V misce smícháme strouhanku, olej a sůl s pepřem, směsí potřeme ze všech stran filety. Ty následně dáme grilovat z každé strany, dokud není maso měkké. Na talíři pak polijeme citronovou omáčkou s artyčoky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.