Filety z makrely v hořčicové omáčce

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
813 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
59 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Drobně nakrájenou cibuli osmažíme na másle do růžova.
  • 2
    Na cibuli vyrovnáme filety z makrely, osolíme, opepříme, přidáme pokrájenou petrželku, přilijeme ocet a trochu vody.
  • 3
    Nádobu přikryjeme pergamenem, v troubě předehřáté na 160°C dusíme 20 minut.
  • 4
    Nádobu s rybou vyjmeme z trouby, filety opatrně vybereme a udržujeme v teple.
  • 5
    Smetanu rozmícháme s moukou, směsí zahustíme omáčku. Chvíli povaříme, přidáme hořčici, poté porce makrely vrátíme zpět. Už nevaříme.
  • 6
    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.