Filety z mořských ryb se sezamem

45 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
480 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
31 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
6 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety z mořských ryb omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky.
  • 2
    Zázvor oloupeme a nastrouháme. Jarní cibuli omyjeme a pokrájíme.
  • 3
    Připravíme si marinádu: víno smícháme se solí, pepřem, olejem, zázvorem a cibulkou. Plátky ryb vložíme do marinády a dáme do chladničky na 15 minut.
  • 4
    Připravíme si ve třech miskách trojobal. Mouku, rozšlehaná osolená vajíčka s hořčicí a sezamová semínka. Plátky ryb postupně obalíme v mouce, osoleném vajíčku s hořčicí a nakonec v sezamu.
  • 5
    Ve woku si rozpálíme olej a plátky smažíme (2-3 minuty) z každé strany dozlatova.
  • 6
    Usmaženou rybu ozdobíme na talíři plátky citronu a snítky omyté petrželky.
  • 7

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.