Filety z parmice se zeleninovou rýží
35 min.
Ingredience
- 800gramůParmice
- 2stroužkyČesnek
- 20gramůZázvor celý
- 400gramůRýže dušená
- 100gramůHrášek v slaném nálevu - sterilovaný
- 100gramůMrkev kořen
- 10gramůSůl
- 1gramPepř černý mletý
- 40gramůOlej olivový extra panenský
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
439 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
16 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
3 g
Cukr
960 mg
Postup přípravy
- 1Mrkev nastrouháme nahrubo, zázvor na jemno, česnek prolisujeme, hrášek scedíme.
- 2Filety z parmice osolíme, opepříme, v pánvi na oleji osmažíme z obou stran do zlatova. Ze strany, kde je kůže, smažíme trochu déle. Filety vyjmeme, do výpeku nasypeme zeleninu, orestujeme, přidáme dušenou rýži, promícháme a prohřejeme.
- 3Filety upravíme na talíře, ze zeleninové rýže utvoříme kopečky a přidáme k filetům.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.