Filety z parmice se zeleninovou rýží

35 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
439 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
16 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
3 g
Cukr
960 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mrkev nastrouháme nahrubo, zázvor na jemno, česnek prolisujeme, hrášek scedíme.
  • 2
    Filety z parmice osolíme, opepříme, v pánvi na oleji osmažíme z obou stran do zlatova. Ze strany, kde je kůže, smažíme trochu déle. Filety vyjmeme, do výpeku nasypeme zeleninu, orestujeme, přidáme dušenou rýži, promícháme a prohřejeme.
  • 3
    Filety upravíme na talíře, ze zeleninové rýže utvoříme kopečky a přidáme k filetům.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.