Filety z tresky na zelenině

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
317 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
10 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
6 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyjeme rajčata a cukety. Rajčata rozkrojíme, zbavíme semen a nakrájíme na kousky. Cukety nakrájíme na malé kostky. Stroužky česneku oloupeme a rozkrájíme na malé kousky.
  • 2
    1/2 l vody s rajčaty, česnekem, cuketami, chilli papričkou a petrželí přivedeme k varu. Ochutíme solí a vaříme při mírné teplotě asi 5 minut. Hrnec se zeleninou odstavíme z hořáku a vmícháme 2 polévkové lžíce olivového oleje.
  • 3
    Filety z tresky omyjeme pod tekoucí vodou, osušíme, okořeníme solí a pepřem a obrátíme v mouce. Na pánvi rozpálíme olej a filety na něm po obou stranách pečeme dozlatova.
  • 4
    Filety z tresky podáváme na zeleninové směsi.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.