Filety ze pstruha zapečené pod žampiony a sýrem

50 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
657 kcal
Bílkoviny
56 g
Tuky
42 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté, vykostěné filety ze pstruhů marinujeme s jablečným octem, citronovou šťávou, pepřem, solí a kari kořením. Očištěný fenykl nakrájíme na osminky a povaříme ve vývaru s trochou zázvoru. Povařený fenykl rozložíme do máslem vymazaného pekáčku. Marinované rybí filety krátce osmahneme po obou stranách na pánvi na másle a položíme na fenykl. Na filety rozložíme očištěné, na plátky nakrájené žampiony a vše posypeme nastrouhaným sýrem. Pokrm zapékáme ve středně vyhřáté troubě, dokud se sýr nerozpustí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.