Filety ze štiky pečené se zeleninou

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
551 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
41 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Štiku vyfiletujeme a osolíme. Cibuli nakrájíme nadrobno, rajčata spaříme, oloupeme, vykrájíme semínka a nakrájíme na kostky, papriku zbavíme semen a nakrájíme na kostičky, cuketu rozkrájíme nadrobno, petrželovou nať jemně nasekáme, sýr nastrouháme.
  • 2
    Na másle zpěníme cibuli, přidáme cuketu a papriku a za stálého míchání smažíme do změknutí. Poté vmícháme rajčata, pepř a dusíme bez poklice, až se tekutina vydusí, občas promícháme.
  • 3
    Do olejem vymazané zapékací mísy poskládáme filé ze štiky, překryjeme směsí zeleniny, přelijeme smetanou, zasypeme sýrem, petrželovou natí a strouhankou. Rybu pečeme v předehřáté troubě zhruba 1/2 hodiny. Servírujeme v míse, ve které se ryba pekla.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.