Fitnessburger
35 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1stroužekČesnek
- 30mililitrůřepkový olej
- 100gramůŠrot ječný
- 120mililitrůVývar zeleninový
- 1kusVejce slepičí
- 4lžíceSýr Parmezán
- 1lžičkaSůl
- 10gramůMouka pšeničná celozrnná
- 2kusycelozrnna houska
- 10gramůSalát ledový
- 20gramůRajčata
- 20gramůOkurka salátová
- 2lžičkyHořčice
- 0,5lžičkaMajoránka
- 2lžičkyProtlak rajčatový
- 30gramůKlíčky fazole Mungo Bonduelle
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
855 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
12 g
Sacharidy
77 g
Vláknina
8 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Oloupeme a najemno nasekáme česnek a cibuli. Podusíme na řepném oleji. Přidáme zelený šrot, osmagneme a zalijeme zeleninovým vývarem. Odstavíme z plotny a v zakrytém hrnci necháme asi 20 minut nabobtnat. Po nabobtnání dáme obilnou kaši do mísy a necháme zchladit.
- 2Čtyři lžíce parmezánu, vejce a koření promícháme, navlhčenýma rukama vytvarujeme dva karbanátky.
- 3Rozpálíme zbytek oleje a karbanátky na něm opečeme.
- 4Rozkrojíme dvě celozrnné housky a potřeme je rajčatovým protlakem. Na potřené housky položíme list ledového salátu, plátky rajčat a okurky. Opečené karbanátky potřeme středně ostrou hořčicí a položíme je na obložené housky. Zasypeme klíčky a přiložíme druhou půlku housek.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.