Focaccia s krůtím masem

25 min.

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
420 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
16 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Lilek očistíme a podélně nakrájíme na tenké plátky. Osolíme a necháme vyplakat. Krůtí prsa nakrájíme na medailónky. Maso pak vložíme do skleněné mísy, kam přidáme drcený česnek, koření, citrónovou štávu a olej. Zakryjeme a necháme 30 minut marinovat. Rozpálíme pánev a medailonky z obou stran zprudka osmahneme. Medailónky smažíme 2 minuty z každé strany. Když jsou hotové, nakrájíme je podélně na tenké plátky. Maso udržujeme horké.
  • 2
    V téže pánvi osmažíme plátky lilku a uchováme v teple.
  • 3
    Bochník chleba focaccia nakrájíme na jednotlivé porce a uprostřed rozřízneme. Střídku pokapeme olivovým olejem.
  • 4
    Na každý chléb položíme plátek lilku, plátky masa a navrch dáme houby a nakládanou papriku. Vše přikryjeme druhou polovinou chleba. Plněný chléb vložíme do vyhřáté trouby a při 160 °C necháme
  • 5
    10 minut prohřát. Podáváme horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.