Francká hutná polévka

33 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
375 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
12 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
13 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli a brambory oloupeme, celer a mrkev oškrábeme a vše nakrájíme na plátky. Pórek a květák očistíme, pórek nakrájíme na kolečka a květák rozebereme na růžičky.
  • 2
    V tlakovém hrnci rozpustíme máslo a za stálého míchání na něm 5 minut opékáme mleté maso. Přidáme zeleninu a přilijeme vodu. Osolíme, opepříme, zakryjeme a vaříme 10 minut.
  • 3
    Hotovou polévku dochutíme, nalijeme do talířů a posypeme nasekanou petrželí. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.