Francouzská bramborová polévka
45 min.
Ingredience
- 200gramůBrambory
- 200gramůJogurt bílý
- 1kusVaječný žloutek slepičí
- 500mililitrůVývar zeleninový
- 1špetkaMajoránka
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžícePetržel - nať
- 1špetkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
318 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
14 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Vývar uvedeme do varu, přidáme nastrouhané brambory a na mírném ohni povaříme cca 10 min.
- 2Poté přidáme jogurt s rozšlehaným vejcem.
- 3Podle chuti přidáme sůl, pepř, majoránku a ozdobíme petželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.