Francouzská polévka z hlávkového zelí

60 min.
Francie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
189 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
11 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou zeleninu a brambory nakrájíme na kousky, vložíme do hrnce, zalijeme vařící vodou, osolíme a zvolna vaříme doměkka.
  • 2
    Měkkou zeleninu rozmixujeme nebo prolisujeme, přidáme vařenou rýži a vše ještě chvíli povaříme.
  • 3
    Před podáváním rozdělíme na talíře máslo, nastrouhaný sýr a nakrájenou pažitku. Přelijeme vroucí polévkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.