Francouzská srnčí polévka
70 min.
Ingredience
- 3kusyCibule
- 40gramůSádlo škvařené
- 1kusPepř černý celý
- 1kusNové koření celé
- 1litrVoda pitná
- 250gramůSrnčí plec
- 1kusHřebíček
- 2kusyRajčata
- 1lžičkaSůl
- 50gramůRýže dušená
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
173 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
8 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Srnčí maso uvaříme v osolené vodě do měkka. Na sádle osmahneme drobně nakrájenou cibuli, zalijeme přeceděným srnčím vývarem, přidáme celý pepř i nové koření, hřebíček a vaříme 40 minut.
- 2Potom přidáme uvařené a vykoštěné maso nakrájené na kostičky, oloupaná a nakrájená rajčata a dovaříme.
- 3Do hotové polévky zamícháme zvlášť udušenou rýži.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.