Francouzská srnčí polévka

70 min.
Francie
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
173 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
8 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Srnčí maso uvaříme v osolené vodě do měkka. Na sádle osmahneme drobně nakrájenou cibuli, zalijeme přeceděným srnčím vývarem, přidáme celý pepř i nové koření, hřebíček a vaříme 40 minut.
  • 2
    Potom přidáme uvařené a vykoštěné maso nakrájené na kostičky, oloupaná a nakrájená rajčata a dovaříme.
  • 3
    Do hotové polévky zamícháme zvlášť udušenou rýži.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.