Francouzské telecí závitky s vepřovým masem

110 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
495 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
27 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté telecí maso nakrájíme na plátky, naklepeme a osolíme. Vepřovou plec omyjeme, umeleme, přidáme očištěnou, nadrobno nakrájenou cibulku, tymián, vejce, nasekanou petrželku, sůl a pepř. Vše dobře promícháme. Směs rozdělíme na telecí plátky, které svineme a převážeme nití. Závitky opečeme na sádle, přidáme 2 oloupané, na kolečka nakrájené cibule, šalvěj, majoránku a rajčatový protlak. Podlijeme vínem a vývarem, vložíme do trouby a upečeme doměkka.
  • 2
    Závitky pečeme nejdříve pod pokličkou a krátce před dopečením pokličku odstraníme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.