Francouzský hamburger

25 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
666 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
45 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mleté vepřové maso dáme do mísy, přimícháme citronovou šťávu, olivový olej, provensálské koření, nasekanou cibuli, smetanový sýr, fenykl, oregano, podle chuti sůl, pepř. Směs rozdělíme na 8 kuliček a vytvarujeme hamburgery.
  • 2
    Smažíme na oleji středně zprudka 3-4 minuty z každé strany, až jsou dobře propečené. Podáváme je mezi krajíčky bagety s rajčaty a olivami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.