Francouzský salát s nivou

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
368 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
6 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí svíčkovou omyjeme, očistíme, osušíme, nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a potřeme lžící olivového oleje. Grilovací pánev rozpálíme.
  • 2
    Kořeněné maso položíme na grilovací pánev a z obou stran maso grilujeme. Pak maso vyjmeme a udržujeme v teple.
  • 3
    V misce smícháme zbytek olivového oleje, sezamový olej, vinný ocet a francouzskou hořčici.
  • 4
    Do mísy dáme na polovinu překrojená cherry rajčátka, na kostičky nakrájený řapíkatý celer, nivu, sezamová semena, přelijeme zálivkou a promícháme. Ledový salát omyjeme, očistíme, natrháme a přimícháme do mísy k zelenině a nivě.
  • 5
    Bagetu nakrájíme na plátky a položíme ji na grilovací pánev. Když je bageta opečená, nakrájíme ji na kostičky a promícháme.
  • 6
    Na talíře servírujeme salát, posypeme ho zbytkem nivy a navrch klademe grilované kousky masa.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.