Fusilli s bohatým pestem

55 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
839 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
40 g
Sacharidy
94 g
Vláknina
6 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nakrájíme brambory na centimetr silné plátky. Přivedeme k varu větší množství slané vody, plátky brambor a celé fazolky. Poté vsypeme těstoviny. Uvaříme těstoviny, všechno scedíme. Fazolky nakrájíme na malé kousky a vše dáme do velké mísy.
  • 2
    5 lžic pesta, jež jsme si udělali z bazalky, sýra, parmazánu, piniových semínek, olivový olej a česnek smícháme v mixéru, rozředíme 1 lžící vody z varu a přidáme k těstovinám. Důkladně promícháme, aby se dobře propojily chuti omáčky pesto a zeleniny.
  • 3
    Fusilli podáváme horké a podle chuti na závěr bohatě zasypeme množstvím nastrouhaného parmezánu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.