Fusilli s houbami

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
410 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
7 g
Sacharidy
72 g
Vláknina
6 g
Cukr
879 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Lžíci oleje, ve kterém jsou naloženy houby, vložíme do středně hluboké pánve. Větší kousky hub rozkrájíme na malé kousky.
  • 2
    K oleji přidáme máslo a necháme rozpustit. Vložíme sterilované i čerstvé houby, oregano, utřený česnek, sůl a pepř. Často mícháme, smažíme na mírné teplotě 10 minut, až jsou čerstvé houby měkké. Mezitím uvaříme těstoviny dle návodu na obalu.
  • 3
    Jakmile jsou houby měkké, zvýšíme teplotu a mícháme, dokud je všechna přebytečná tekutina vyvařena. Přilijeme smetanu a uvedeme do varu. Dle potřeby dochutíme solí a pepřem.
  • 4
    Hotové těstoviny přelijeme omáčkou a důkladně promícháme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.