Fusilli s kapary a tuňákem

40 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
866 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
30 g
Sacharidy
102 g
Vláknina
5 g
Cukr
804 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny uvaříme v osolené vroucí vodě podle návodu na obalu al dente, scedíme je a vrátíme do hrnce.
  • 2
    V průběhu vaření těstovin na másle krátce smažíme drcený česnek a nakrájenou cibuli, přidáme dobře okapaného a rozdrobeného tuňáka, citronovou šťávu, smetanu, polovinu nasekané petrželové nati a kapary. Omáčku ochutíme černým a cayenským pepřem a zvolna vaříme asi 5 minut.
  • 3
    Na těstoviny nalijeme omáčku s tuňákem a důkladně promícháme. Zdobíme zbývající petrželovou natí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.