Fusilli s lilkem a rajčaty

35 min.
Řecko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
416 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
24 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupeme a na malé kostičky nakrájíme lilky.
  • 2
    Polovinu olivového oleje nalijeme do pánve, nasypeme do ní česnek a nakrájený lilek a necháme změknout.
  • 3
    Oloupeme rajčata, zbavíme semínek a dužinu nakrájíme na kostičky.
  • 4
    Přilijeme zbytek oleje do pánve a přisypeme nakrájená rajčata.
  • 5
    5 minut smažíme, přidáme bazalku, osolíme a opepříme.
  • 6
    V osolené vroucí vodě vaříme 12 minut fusilli, pak slijeme. Promícháme je se smaženým lilkem a rajčaty, posypeme nastrouhaným parmazánem a pepřem a promícháme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.