Fusilli s tuňákem a zeleninou

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
792 kcal
Bílkoviny
57 g
Tuky
40 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve dáme uvařit do osolené vody na 6 minut fazolky. Poté je vyndáme a propláchneme ve studené vodě. Mezitím do hrnce s vařící osolenou vodou dáme uvařit těstoviny.
  • 2
    Grilovací pánev vytřeme olejem. Tuňáka upravíme na filety, osolíme, opepříme a 2 minuty z každé strany opečeme. Scedíme těstoviny a dáme do mísy. Přidáme nakrájené fazolky, ančovičky, rozpůlená rajčata a olivy, nadrobno nakrájenou petrželku, citronovou šťávu, zbylý olej, sůl a pepř dle chuti. Pořádně promícháme. Tuňáka nakrájíme na silnější plátky a přimícháme do salátu. Podáváme na listech čekanky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.