Fusilli se slaninou

35 min.
Itálie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
859 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
42 g
Sacharidy
100 g
Vláknina
6 g
Cukr
640 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme těstoviny podle návodu na obalu al dente, scedíme a vrátíme do hrnce.
  • 2
    V průběhu vaření těstovin, odkrojíme z plátků slaniny kůži, slaninu nasekáme na plátky a smažíme je na pánvi dozlatova.
  • 3
    V misce smícháme nakrájené černé olivy, citronovou šťávu, citronovou kůru, olivový olej, najemno nakrájenou petrželku a anglickou slaninu. Směs opatrně promícháme s těstovinami. Jednotlivé porce posypeme pepřem a ozdobíme snítkami bazalky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.