Fusilli se smaženou zeleninou
30 min.
Ingredience
- 20gramůSůl
- 350gramůTěstoviny Fusilli
- 3500mililitrůVoda pitná
- 1gramPepř černý mletý
- 200gramůLilek
- 200gramůCuketa
- 20gramůPetržel kudrnka
- 2gramyOregano sušené
- 100gramůSýr Čedar
- 100gramůRajčata Cherry
- 40mililitrůOlej olivový extra panenský
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
543 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
21 g
Sacharidy
72 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Do většího hrnce nalijeme vodu, osolíme a přivedeme k varu. Přisypeme těstoviny a ihned promícháme. Na mírném ohni zvolna vaříme 20 minut. Během varu těstoviny občas promícháme, aby se nelepily. Uvařené těstoviny scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.
- 2Cuketu nakrájíme na silnější kolečka, stejně tak lilek, cherry rajčátka rozkrojíme napůl, petrželku posekáme najemno, sýr nastrouháme.
- 3V pánvi rozehřejeme olej, přidáme lilek s cuketou a smažíme z obou stram asi 5 minut. Přisypeme rajčata, petrželku, osolíme, opepříme, přisypeme sušené oregano a smažíme další 4 minuty.
- 4Těstoviny upravíme na talíře, doplníme zeleninovou směsí a posypeme sýrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.