Galantina zaječí

170 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1177 kcal
Bílkoviny
88 g
Tuky
81 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
806 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zaječí maso vykostíme, rozložíme, osolíme, opepříme a posypeme nadrobno nakrájenými bylinkami. Na maso poklademe plátky slaniny a mleté maso. Pevně zamotáme a stáhneme nití.
  • 2
    Plátky slaniny poklademe na dno pekáče, na to položíme připravenou roládu a podlijeme vínem a vývarem. Na roládu naklademe zbylé plátky slaniny. Necháme podusit 2 hodiny. Necháme zchladnout a odstraníme nit.
  • 3
    Vývar přecedíme, popřípadě odstraníme tuk a nalijeme zpět k roládě. Vložíme na chladné místo, kde necháme tuhnout přes noc.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.