Garnáti na grilu

30 min.
Itálie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
479 kcal
Bílkoviny
57 g
Tuky
23 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
711 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Smícháme s citronovou šťávou, posekanou cibulku, drcený česnek a osolíme a opepříme.
  • 2
    Petržel opereme, osušíme, jemně posekáme a přimícháme. Garnáty naložíme do marinády. Všechno necháme přibližně 20 minut proležet.
  • 3
    Olej rozpálíme, bylinkové máslo a garnáty s marinádou v něm opečeme.
  • 4
    Garnáty vyjmeme asi po 5 minutách, naskládáme do plochého pekáče, obložíme plátky citronu a všechno přibližně 5 minut grilujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.