Gnocchi s krémovou omáčkou

30 min.
Itálie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
422 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
26 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na rozpáleném oleji osmahneme prolisovaný česnek, přilijeme konzervu krájených rajčat, osolíme, opepříme a zvolna vaříme.
  • 2
    Přidáme mascarpone a ještě chvíly povaříme.
  • 3
    Uvaříme gnocchi podle návodu, nebo těstoviny dle chuti, na poslední minutu přidáme baby špenát.
  • 4
    Slijeme a smícháme s omáčkou. Ihned podáváme s bazalkou nebo parmazánem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.