Gnocchi s krémovou omáčkou
30 min.
Ingredience
- 250gramůŠpenát listový čerstvý
- 1špetkaPepř černý mletý
- 140gramůMascarpone
- 1lžíceOlej olivový
- 400gramůRajčata loupaná (konzervovaná)
- 1špetkaSůl
- 2stroužkyČesnek
- 750gramůBramborové noky
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
422 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
26 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Na rozpáleném oleji osmahneme prolisovaný česnek, přilijeme konzervu krájených rajčat, osolíme, opepříme a zvolna vaříme.
- 2Přidáme mascarpone a ještě chvíly povaříme.
- 3Uvaříme gnocchi podle návodu, nebo těstoviny dle chuti, na poslední minutu přidáme baby špenát.
- 4Slijeme a smícháme s omáčkou. Ihned podáváme s bazalkou nebo parmazánem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.