Gnocchi s kuřecím masem

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
308 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
16 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
940 mg
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do většího hrnce nalijeme vodu, osolíme a přivedeme k varu. Přisypeme těstoviny a ihned promícháme. Na mírném ohni zvolna vaříme 12 až 15 minut. Během varu těstoviny občas promícháme, aby se nelepily. Uvařené těstoviny scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.
  • 2
    Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky, kerblík posekáme nadrobno, kuličky hroznového vína rozpůlíme a vybereme zrníčka. V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme maso, osmažíme dozlatova, osolíme a opepříme. Přilijeme víno, povaříme asi 5 minut, přidáme hroznové víno, smetanu, provaříme, zahustíme jíškou a odstavíme. Těstoviny upravíme na talíře, přelijeme omáčkou s masem, posypeme kerblíkem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.