Goánská hovězí fašírka

50 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
415 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
13 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
736 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nasekáme, česnek utřeme a společně osmahneme na rozpáleném oleji. Vyjmeme, smícháme s kořením, osolíme a přidáme do mletého masa.
  • 2
    Ze směsi vytvoříme šišku, podélně v ní vymáčkneme hlubokou rýhu a do ní vložíme 3 natvrdo uvařená a oloupaná vejce. Šišku opět uzavřeme a vložíme do pekáče s olejem. Zbylé vejce rozšleháme, potřeme maso, podlijeme trochou vody a dáme péci do vyhřáté trouby. V polovině pečení přidáme protlak, podlijeme a dopečeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.