Gratinovaná čekanka s kozím sýrem

40 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
314 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
13 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné čekankové puky rozkrojíme napříč a vložíme do vroucí osolené vody s citronovou šťávou a pepřem. Krátce je povaříme, vyjmeme a necháme okapat.
  • 2
    Uvařenou čekanku naskládáme do zapékací mísy, posypeme strouhankou smíchanou s nasekanou petrželkou a překryjeme plátky sýru. Vše pokapeme rozpuštěným máslem a pod grilem zapečeme dozlatova.
  • 3
    Podáváme s pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.