Gratinovaná čekanka s kozím sýrem
40 min.

Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
314 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
13 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Očištěné čekankové puky rozkrojíme napříč a vložíme do vroucí osolené vody s citronovou šťávou a pepřem. Krátce je povaříme, vyjmeme a necháme okapat.
- 2Uvařenou čekanku naskládáme do zapékací mísy, posypeme strouhankou smíchanou s nasekanou petrželkou a překryjeme plátky sýru. Vše pokapeme rozpuštěným máslem a pod grilem zapečeme dozlatova.
- 3Podáváme s pečivem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.