Gratinovaná cibule

40 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
194 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
14 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou cibuli nakrájíme na kolečka a na 2 lžících másla ji necháme zesklovatět.
  • 2
    Zapékací mísu vymažeme máslem, vysypeme strouhankou a vložíme připravenou cibuli.
  • 3
    Ve smetaně rozšleháme vejce, osolíme, opepříme a smícháme s nastrouhaným sýrem a nasekanou petrželkou.
  • 4
    Omáčku přilijeme k cibuli a pokrm zapečeme v rozpálené troubě dozlatova.
  • 5
    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.