Gratinované králičí závitky

85 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
806 kcal
Bílkoviny
54 g
Tuky
59 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
731 mg
Cukr
239 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vykostěné a omyté maso naporcujeme, osolíme, opepříme, opečeme na rozpáleném másle.
  • 2
    Na válu rozložíme plátky slaniny, položíme na ně spařené špenátové listy, na porce masa. Okořeníme estragonem a nasekanou petrželkou, posypeme posekanou cibulí, česnekem a nastrouhaným sýrem. Zabalíme do závitků.
  • 3
    Závitky vložíme do máslem vymazaného pekáče a krátce zapečeme v troubě.
  • 4
    Na másle osmahneme mouku, zalijeme ji smetanou, rozmícháme a povaříme asi 20 minut. Přidáme zbylý nastrouhaný sýr a omáčkou zalijeme závitky. Zapečeme v troubě do zlatova.
  • 5
    Podáváme s různě upravenými bramborami nebo rýží a zeleninovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.