Gratinované rybí filety

25 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
399 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
22 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
253 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Česnek oloupeme a prolisujeme. Rybí filety osušíme, nakrájíme na porce, pokapeme citronovou šťávou, ochutíme solí a česnekem.
  • 2
    Troubu předehřejeme na 200 stupňů Celsia. Pečící plech potřeme olejem a dáme do trouby. Máslo smícháme se solí, pepřem, brandy a zeleným pepřem.
  • 3
    Porce ryby rozložíme na plech a pečeme v předehřáté troubě asi 5 minut. Plech vyndáme, kousky ryby obrátíme, posypeme strouhankou, navrch rozdělíme máslovou směs ve vločkách a gratinujeme 10 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.