Gratinované ryby
60 min.
Ingredience
- 350gramůFilé rybí
- 400gramůBrambory
- 60gramůSýr Parmezán
- 150gramůSýr Eidam cihla 45%
- 3gramyChilli koření mleté
- 6gramůPažitka
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 30gramůMáslo čerstvé
- 200gramůProtlak rajčatový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
438 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
21 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
3 g
Cukr
738 mg
Postup přípravy
- 1Brambory pokrájíme na plátky. Rybí maso nakrájíme na menší kousky.
- 2Smícháme rajčatovou omáčku, rybí maso, chilli, sekanou pažitku a strouhaný parmezán.
- 3Zapékací mísu vytřeme máslem, na dno naskládáme brambory, přelijeme masovou směsí, osolíme a opepříme a posypeme strouhaným sýrem.
- 4Pečeme při 210 °C cca 40 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.