Gratinované ryby

60 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
438 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
21 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
3 g
Cukr
738 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory pokrájíme na plátky. Rybí maso nakrájíme na menší kousky.
  • 2
    Smícháme rajčatovou omáčku, rybí maso, chilli, sekanou pažitku a strouhaný parmezán.
  • 3
    Zapékací mísu vytřeme máslem, na dno naskládáme brambory, přelijeme masovou směsí, osolíme a opepříme a posypeme strouhaným sýrem.
  • 4
    Pečeme při 210 °C cca 40 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.