Gratinované vepřové kotlety s rajčaty

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
347 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
24 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
561 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřové kotlety omyjeme, vykostíme a naklepeme. Maso osolíme, opepříme, poprášíme moukou a po obou stranách opečeme na rozehřátém sádle.
  • 2
    Opečené kotlety přendáme do pekáčku, potřeme rozetřeným česnekem, poklademe omytými, na plátky nakrájenými rajčaty a posypeme nastrouhaným sýrem smíchaným se strouhankou. Povrch zakapeme máslem a pokrm gratinujeme v silně vyhřáté troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.