Gratinovaný tuňák

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
643 kcal
Bílkoviny
67 g
Tuky
39 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
246 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté porce tuňáka (po 200 g) osolíme, opečeme na másle, opepříme a vložíme do zapékací mísy. Mírně je posypeme strouhankou, obložíme krevetami a krabími tyčinkami a zakapeme citronovou šťávou.
  • 2
    Smetanu rozmícháme se žloutky, nasekanou petrželkou, rajčatovým protlakem a nastrouhaným sýrem.
  • 3
    Omáčku nalijeme na tuňáka a pokrm zapečeme v horké troubě nebo pod grilem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.