Grilovaná holoubata
45 min.
Ingredience
- 4kusyHoloubata
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaTymián sušený
- 1kusRozmarýn čerstvý
- 3lžíceMáslo čerstvé
- 2lžíceVíno červené
- 1stroužekČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
548 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
35 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
844 mg
Cukr
37 mg
Postup přípravy
- 1Očištěná a omytá holoubata rozpůlíme a rozevřeme rukama tak, abychom rozlomili kostru.
- 2Rozmícháme tekuté máslo se solí a pepřem, přidáme nasekaný rozmarýn, prolisovaný česnek, tymián a přilijeme červené víno. Marinádou potřeme připravená holoubata, vložíme je na rošt a podložíme pekáčem. Opékáme asi 25 minut a během pečení maso obracíme a potíráme marinádou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.