Grilovaná parma s bylinkami

25 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
296 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
11 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
3 g
Cukr
140 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozmarýn, tymián a šalvěj opláchneme studenou vodou a necháme okapat. Menší část bylinek nasekáme najemno.
  • 2
    V misce smícháme lžíci olivové oleje s citronovou šťávou.
  • 3
    Ryby omyjeme, osušíme, důkladně ze všech stran potřeme citronovým olejem, opepříme a osolíme, dovnitř vložíme snítky bylinek.
  • 4
    Na grilovací rošt položíme alobal, potřeme jej olivovým olejem a naskládáme na něj ryby. Rošt s rybami dáme pod rozpálený gril do vzdálenosti alespoň 15 centimetrů. Ryby grilujeme z každé strany přibližně 5 minut.
  • 5
    Grilované ryby na servírovacích talířích posypeme nasekanými bylinkami a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.