Grilovaná ryba s omáčkou romescu

30 min.
Španělsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1227 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
113 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hmoždíři rozmělníme česnek, kajenský pepř, sůl, mandle a rajčata. Dáme do mísy, přilijeme červený ocet a postupně přiléváme olej. Dobře rozmícháme, jakmile zapracujeme polovinu oleje, zbytek přilijeme, okořeníme a promícháme.
  • 2
    Rybu dobře omyjeme, osolíme, opepříme a vložíme bobkový list. Kůži potřeme olejem a pokapeme citrónovou šťávou. Vložíme pod předehřátý gril a grilujeme asi 2–5 minut, z obou stran. Během grilování potíráme olejem a citrónovou šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.