Grilovaná ryba se salátem

40 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
868 kcal
Bílkoviny
128 g
Tuky
25 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
11 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybě nařízneme kůži několika řezy. Osolíme ji – sůl vetřeme i do řezů. Zakápneme lžíci olivového oleje a vetřeme i pepř. Smažíme ji 10 minut z každé strany. Poté ji zabalíme do alobalu a necháme ji dojít.
  • 2
    Mezitím si připravíme salát: kapustu nakrájíme na nudličky a promícháme ji s tabascem. Pečeme 15 minut na 200 °C. Po vychlazení smícháme se zbylými ingrediencemi: s nakrájenými ředkvičkami, brusinkami, s nasekanými mandlemi, salátem. Posypeme strouhaným parmazánem a zalijeme zálivkou připravenou z citronové šťávy a olivového oleje.
  • 3
    Salát podáváme s rybou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.