Grilovaná sekaná s kozím sýrem
45 min.
Ingredience
- 250mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 2kusyRajčata
- 1000gramůMaso mleté - mix
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 1lžíceOlej rostlinný
- 200gramůSýr kozí
- 1kusCibule
- 1kusVejce slepičí
- 1kusŽemle tuková
- 2stroužkyČesnek
- 1lžícePetržel - nať
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
954 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
64 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Žemli přelijeme pivem a necháme ji rozmočit. Oloupaná rajčata zbavíme semínek a dužinu nakrájíme na kostičky. Oloupanou cibuli a česnek najemno nasekáme. Žemli vymačkáme, rozmělníme a spolu s vejci vmícháme do mletého masa. Přidáme cibuli, česnek, rajčata a nasekanou petrželku. Směs osolíme a opepříme.
- 2Alobal potřeme olejem a posypeme mletou paprikou. Z masové směsi vytvarujeme váleček a zabalíme do alobalu. Grilujeme asi 20 minut. Potom alobal rozevřeme a sekanou několikrát šikmo nakrojíme. Do zářezů vložíme na plátky nakrájený kozí sýr a znovu uzavřeme. Grilujeme ještě několik minut, dokud se sýr nezačne tavit.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.