Grilovaná sekaná s kozím sýrem

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
954 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
64 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žemli přelijeme pivem a necháme ji rozmočit. Oloupaná rajčata zbavíme semínek a dužinu nakrájíme na kostičky. Oloupanou cibuli a česnek najemno nasekáme. Žemli vymačkáme, rozmělníme a spolu s vejci vmícháme do mletého masa. Přidáme cibuli, česnek, rajčata a nasekanou petrželku. Směs osolíme a opepříme.
  • 2
    Alobal potřeme olejem a posypeme mletou paprikou. Z masové směsi vytvarujeme váleček a zabalíme do alobalu. Grilujeme asi 20 minut. Potom alobal rozevřeme a sekanou několikrát šikmo nakrojíme. Do zářezů vložíme na plátky nakrájený kozí sýr a znovu uzavřeme. Grilujeme ještě několik minut, dokud se sýr nezačne tavit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.