Grilovaná svíčková se salátem a dresinkem

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
515 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
29 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
290 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso omyjeme, nakrájíme na silnější plátky, osolíme a opepříme. Salát omyjeme a natrháme na menší kusy. Petržel omyjeme a nasekáme na jemno. Česnek a šalotku oloupeme a pokrájíme na drobné kousky, chilli papričky očistíme od jadřinců a pokrájíme na menší kusy.
  • 2
    Polovinu chilli papriček, česnek, 30ml oleje smícháme v misce. Zálivkou přelijeme maso a necháme 30 minut odležet.
  • 3
    Maso potom grilujeme 3-5 minut z každé strany.
  • 4
    Smícháme zbytek chilli, pesto, ocet, zbytek oleje, petržel a zálivkou přelijeme maso naservírované na kouscích salátu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.