Grilovaná vepřová žebírka

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
815 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
60 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
100 mg
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žebírka omyjeme, osušíme, naporcujeme a potřeme solí a pepřem.
  • 2
    V míse smícháme kečup s cukrem a hořčicí, přidáme prolisovaný česnek, sůl a tabasco.
  • 3
    Žebírka potřeme kečupovou směsí a necháme ji trochu zaschnout. Maso vložíme do misky z alobalu a grilujeme asi 25 minut. Během grilování žebírka často obracíme a potíráme je pivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.